Landbruksplast på avveie

Hvordan påvirkes matjorden vår? Hvordan kan vi jobbe for å forhindre landbruksplast på avveier? Se opptak fra seminaret.

Noregs nye plaststrategi – Klarer vi å bli ein leiande havnasjon?

Draumen om Noreg som ein leiande havnasjon omfattar arbeidet mot marin og plast forsøpling. I august i år kom Solberg-regjeringa ut med ein fornya norsk plaststrategi. Strategien er eit bidrag til FNs nullvisjon frå 2017 om å stanse alle utslepp til havet, og har som mål å vise til heilskapleg tilnærming for tiltak på tvers av heile plastens livsløp global, regionalt og nasjonalt.

Rein studietid

I denne samarbeidskampanjen sprer vi informasjon og inviterer studenter til å ta del i arbeidet mot forsøpling av naturen.

Slik kan du redusere plastemballasje

Mens vi venter på bedre alternativer til plastemballasje, finnes det en rekke ting du selv kan gjøre for å redusere plastemballasje i hjemmet ditt. Å være miljøbevisst skal ikke være vanskelig, så her har vi

Nødvendig eller unødvendig plastemballasje?

Det har vært mye debatt om plastemballasje de siste årene. Er det virkelig nødvendig med så mye plast rundt produkter vi kjøper, spør mange. Spesielt plastemballasje rundt matvarer er et omdiskutert tema. Noen mener det reduserer matsvinn,

Hva er problemet med fotballbaneplast?

Du har sikkert lagt merke til dem, de små og ofte svarte plastkulene som du finner i hele gangen etter fotballtreningen, eller på dørmatten etter at du har tatt snarveien over fotballbanen. For fotballbaner lekker plast, og dessverre havner det meste av plasten i naturen og ikke i husene våre.

Load More Posts