I denne samarbeidskampanjen sprer vi informasjon og inviterer studenter til å ta del i arbeidet mot forsøpling av naturen.

Publisert: 20. august 2021

«Rein studietid» er en ny samarbeidskampanje i Vestland for å hindre forsøpling av naturen, samt bidra til rene og trivelige byrom. Den retter seg mot studenter og vi håper at den vil spre gode holdninger, økt engasjement blant studentene og kunnskap om hva vi alle kan gjøre.

Kampanjen består av plakater, klistremerker og bilder til deling i sosiale medier og på skjermer. Materiellet er tilgjengelig på bokmål, nynorsk og engelsk, for å kunne nå hele studentmassen i Vestland.

Del gjerne kampanjen videre! Last ned materiell.

Vi startet opp spredning av kampanjen i fadderuken 2021, men den er utformet slik at den kan brukes flere steder og på senere tidspunkt.

Vi arrangerer også en ryddeaksjon siste dag av fadderuken i Bergen, for å rydde opp i de mest populære parkene. Oppmøte utenfor Studentsenteret i Bergen kl. 10 søndag 22. august 2021. De 20 første som blir med får gavekort på Godt Brød for 100 kr. Mer informasjon finner du på Facebook.

Kontakt

Dersom du har spørsmål angående kampanjen, kontakt oss på:

Mona Løberg
Naturvernforbundet Hordaland
mm@naturvernforbundet.no
97684336

Marte Nogva
Naturvernforbundet Sogn og Fjordane
mnm@naturvernforbundet.no
41342824

Vi jobber begge med kampanjen via prosjektet Plastjakten.

Samarbeidspartnere og støttespillere i Vestland: Bergen kommune, BIR, Bærekraftspilotene UIB, Høgskolen på Vestlandet, Naturvernforbundet Hordaland, Naturvernforbundet Sogn og Fjordane, Naturvernstudentene i Bergen, Sammen, Sneipfritt, Universitetet i Bergen og Velferdstinget Vest.

About the Author: Mona Løberg

Mona Løberg
Prosjektansvarlig i Naturvernforbundet Hordaland. Jobber mest med Plastjakten Hordaland. Kulturviter. Koordinerer, skriver, fotograferer og illustrerer.